Wotte Noteboom erelid van Van Slag

Tijdens de ALV van 1 juni is Wotte ingestemd als erelid van Van Slag. Deze eer heeft hij te danken aan zijn buitengewone inzet voor de vereniging de afgelopen zeven jaar. In zijn zeven jaar lidmaatschap is hij onmisbaar geweest voor de vereniging op heel veel vlakken.
 
Zo heeft hij de trainingen zoals wij die nu kennen flink geprofessionaliseerd. Waar het een ruime 5 jaar geleden nog 5-10 leden waren die training kregen van Wotte in een verder lege zaal, zijn het nu 5 volle trainingsgroepen van elk 12 mensen. Wotte heeft veel gedaan om deze nieuwe opzet mogelijk te maken. Daarbij heeft hij veel administratieve taken opgepakt, onder andere toen het bestuur een paar handen te kort kwam was Wotte daar om in te springen.  

Daarnaast heeft Wotte tijdens de coronapandemie iets gedaan wat alleen hij zou doen: mensen de mogelijkheid bieden om fit te blijven/worden door het geven van (online) krachttrainingen toen het volleyballen en trainen (even) niet door kon gaan. Hij heeft menig avond opgeofferd om weer een leuke krachttraining in elkaar te zetten voor elke Van Slagger die daar interesse in had. 

Wotte staat meer dan elk ander klaar om de vereniging op welke manier dan ook te helpen. Of het nu gaat om eerder aanwezig zijn op een activiteit om te helpen met de voorbereiding, een zaaldienst overnemen van het bestuur of voor een stukje (ongevraagd) advies, Wotte staat altijd klaar!

Het is fysiek niet haalbaar om meer te betekenen voor de vereniging dan Wotte heeft gedaan in zijn zeven jaar Van Slag. Erelid word je door je buitengewone inzet voor de vereniging en meer buitengewoon dan Wotte is eigenlijk niet haalbaar. 

Wat ons betreft een erelid pur sang. Wotte, we willen je nogmaals ontzettend bedanken voor alles wat je doet en hebt gedaan voor de vereniging. Hopelijk zien we je nog regelmatig bij een activiteit op een dinsdagavond of om tóch nog een keer training te geven als er weer nood aan de man is ;).Deel dit bericht