De Hollandse Pot Enzo...

De Hollandse Pot enzo... zet het goede van vroeger weer op tafel. Vers gekookt en vol van smaak. Waar haal je anders de tijd vandaan om de beste boodschappen te doen en het lekkerste eten te koken? Met liefde nemen wij al die kookzorgen uit handen. Dat doen we vers en heel erg puur.


Smakelijke groet,

Jacco


FysioDomstad

Elke dinsdag gratis inloopspreekuur van 18.00 tot 19.00 uur

  • Sportfysiotherapie en manuele therapie
  • Affiniteit en ervaring met volleybal
  • Samenwerking met sportarts
  • Revalidatieprogramma's op maat
  • Dry needling / Medical taping
  • Echografie / EMG

6 dagen open (maandag t/m zaterdag), waarvan 4 avonden tot 21:00.

FysioDomstad Utrecht Oost
T 0307603757

FysioDomstad Utrecht Centrum
3512 KB Utrecht
T 0302920021


Poolcafé Hart van Utrecht

De prijzen rechts zijn van zo t/m do te reserveren tot 19:00, (in vakanties uiterlijk tot 19:00)
Op een later tijdstip reserveren kan eventueel, maar zal voor elk uur dat er later wordt begonnen als de rechts genoemde tijden €1,- extra p.p. per uur in rekening worden gebracht.

Wil je reserveren?
bellen: 030-2332315Utrecht Promotions

Utrecht Promotions is een enthousiaste onderneming die een uitgebreid totaalpakket aan promotionele producten levert. Iedere klant is uniek en heeft specifieke wensen, daarom staat persoonlijk contact bij Utrecht Promotions hoog in het vaandel. Het doel is het leveren van een eindproduct dat volledig aansluit op de wensen en daar zet Utrecht Promotions zich voor de volle 100 % voor in!

Sinds het seizoen 2020-2021 werken Utrecht Promotions en VV Van Slag samen om de leden te voorzien van unieke Van Slag items en de mooiste commissie- en teamshirts. Geef bij je bestelling aan dat je van Van Slag bent en krijg 10% korting!


Sponsorkliks

Wellicht kennen jullie dit concept al, maar wij hebben hier nu ook een account aangemaakt. Als je online bij de aangesloten websites iets bestelt via de link in dit bericht, gaat hiervan een bepaald percentage naar de vereniging! Dit kost voor jou niets, en de vereniging heeft er profijt van! Hier kun je de aangesloten websites vinden. Alle beetjes helpen. Je kunt ook de app downloaden en via de app bestellen. 


Eager people

Eager People; Dè plek voor studerend Utrecht om wat bij te verdienen. Met roosters op basis van jouw beschikbaarheid, afwisselend werk en een kijkje in verschillende keukens is dit het perfecte bijbaantje voor tijdens je studie. Tussenjaar? Dan kom je meer werken! Alleen de vrijdagen vrij? Dan zoeken wij een passende klus. Van receptiewerk tot verhuizingen en van handyman tot catering het kan allemaal bij Eager People.


Eager People
Grebbeberglaan 15
3527 VX Utrecht
T: 030 201 17 62
M: info@eagerpeople.nl
bebo parket


Traffic Today


inshared


boeketcadeau


shops united


Stellingstunt


Parcel Pro


Van der Garde


Comfort Products


Led 24


Rotimshop


Sleiderink


Visser en Visser


Ledlampenkopen


Slip online


EHBO-koffer