Welkom bij de Club van 35! 🏐💚

Ben jij een liefhebber van volleyballen en de typische Van Slag-sfeer? Wil je bijdragen aan het ondersteunen van onze verenigingscultuur en de activiteiten die we faciliteren? Dan is de Club van 35 de perfecte plek voor jou!
In 2021 is de club opgericht en met trots uitgebreid tot hét donatieplatform voor degenen die onze vereningscultuur en activiteiten willen ondersteunen. Dit concept wordt enorm gewaardeerd door onze leden en we nodigen jou graag uit om deel uit te maken van deze bijzondere club.
Maar wacht, laat de naam je niet misleiden! Hoewel de Club van 35 doet vermoeden dat je alleen 35 euro kunt doneren, is niets minder waar. We verwelkomen alle donaties, of je nu wat meer of wat minder wilt bijdragen.
Dus, waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan via de aanmeldingslink hieronder en wordt ook vereeuwigd op onze website net als de andere leden van de Club van 35!
Aanmelden kan via: Aanmeldformulier 'Club van 35'

Wat krijg ik ervoor terug?

Nou, dat is niet niks! Een donatie van €35,- biedt jou:
Een vermelding op onze website
Een persoonlijke quote naar wens
Het fantastische vrijwilligerscadeautje (als je deze nog niet hebt)
En als kers op de taart, bij een donatie vanaf €100,- ontvang je ook nog eens gratis toegang tot ons geweldige evenement Van Gras!


Om de leden van de club van 35 te zien, moet je ingelogd zijn