Vanuit het bestuur #39.6 (WIN EEN ANY OP MIJ!)

Vanuit het (bijna oud) bestuur

Auteur: Joris Goossens

Editor: Joris Goossens

Hey Van Slaggers, Joris hier:)

Bedankt dat je op mijn ‘Vanuit het bestuur’ stukje hebt geklikt. Dan ben je waarschijnlijk een van de weinigen die dit gaat lezen. Vandaar dat de eerste die mij een appje stuurt met daarin een antwoord op de verstopte vraag die ik verwerkt heb in deze tekst (en nee bestuursgenootjes jullie tellen niet mee) van mij een biertje krijgt de volgende keer dat ik diegene zie. Ook krijgt diegene een any op mij aangezien ik er dit jaar achter ben gekomen dat ik adtjes trekken helemaal niet erg vindt (zelfs leuk) om te trekken. Nou voor zover mijn contributie aan de waardering van actieve leden, want als je dit leest MOET je wel actief zijn. Waarom zou je dit anders in godsnaam leze… ik bedoel heel leuk dit, iedereen leest dit natuurlijk.

Ik kan de titel van deze tekst, gezien wanneer ik dit schrijf, al bijna veranderen naar ‘Vanuit het oud bestuur’. Zo ver in het Van Slag jaar zitten we namelijk al. Wat is dit jaar toch snel gegaan. Het voelt nog als gister dat Sterre geen bak kon trekken, oh wacht, dat was ook gister. Waar mijn bestuursgenootjes nuttige skills hebben opgedaan en ontwikkeld en het leren bakken trekken aan zich voorbij hebben laten gaan, heb ik exact het tegenovergestelde gedaan. Ik ben all-in gegaan op leren zo snel mogelijk een glas, flesje of blikje bier naar achter te tikken, and boy did it pay off! Als je mij een biertje geeft, kan het slechts 2 seconde duren voordat ik dorst heb voor een tweede.

Naast deze alcoholistische vibes die ik misschien afgeef, heb ik dit jaar ook een aantal nuchterheidsdiensten moeten draaien. De laatste twee activiteiten waarbij ik nuchter moest zijn waren het gala en Van Gras. Dan denk je misschien: ‘Och, Joris wat een bitse activiteiten om nuchter bij te moeten zijn.’. Dan zou ik zeggen: ‘Ja.’. Maar desalniettemin waren beide activiteiten, ook voor mij, enorm leuk. Bij het gala was het geweldige live bandje er weer net zoals vorig jaar. Ook de 9 inbegrepen drankjes waren er, jammer genoeg voor mij, weer bij. Verder werd er natuurlijk ook weer veel gedanst (en gezoend…). Aan dat tweede was deze avond geen ontsnappen aan.

Van Gras was dit jaar weer eens GEWELDIG en ook super goed georganiseerd door de commissie (en de bestuursbegeleider kuch kuch). De commissie en ik hebben enorm veel lieve en positieve worden gehoord over hoe alles verliep, wat erg fijn was om te horen. De hidden question (in t Engels anders gaan smiechten ctrl f doen) is: Wat is jouw leukste herinnering aan dit Van Slag jaar? Verder was mijn zusje, Noor, er ook bij dit jaar! Met ongeveer 15 man van Lord of the Balls en Bal.com en anderen hadden we drie supergezellige teams gevormd. Deze dag heb ik enorm genoten van het volleyballen, lachen en natuurlijk het afsluitende feest. Ook heb ik deze dag nog gespeeld tegen iemand genaamd Ruben die mij vroeger in Tilburg beach training heeft gegeven. Shout out naar Ruben. In het kort was het oprecht heel leuk en had ik me geen betere afsluiting van dit jaar kunnen voorstellen.

Dit in combinatie met de eindejaarsborrel, en dus de laatste dinsdag, diezelfde week maakt het een top week. Ik heb enorm genoten om dit mooie jaar zo te mogen afsluiten. Ook ben ik mijn bestuursgenootjes, 38, alle vrienden die ik heb gemaakt in het afgelopen jaar bij Van Slag en natuurlijk alle andere Van Slaggers tot in het diepste van mijn hart dankbaar. Dat ik bestuur heb mogen zijn van de vereniging die mij zoveel heeft laten groeien, was een oprechte eer. En al verliep het niet altijd vlekkeloos en waren er ook zeker ups en downs, kijk ik alsnog terug op dit jaar als een succes en een enorme persoonlijke ontwikkeling. Dus een grote dankjewel naar alle mensen die deel zijn geweest van deze ontwikkeling. En special thanks naar Linda Bijlard, en heel 38, die deze ontwikkeling mede tot stand hebben gebracht door mij op acco te plaatsen en dit vantevoren al aan te hebben zien komen.

Al met al, kan ik hier nog een heel boek vol schrijven over mijn bestuursjaar en hoe blij ik ben dat dit jaar zo heeft uitgepakt. Dus vandaar dat ik het hier maar stop leg, want jij hebt het natuurlijk ook enorm druk en wil weer verder met je leven. Enorm bedankt voor het lezen van mijn mini boek ik stel het erg op prijs, en verder wens ik je een fijne dag toe! Tot de volgende keer:)

klik hier voor verstopte vraagDeel dit bericht