Vanuit het bestuur #39.3

Hi leuke Van Slaggers! 

Het is alweer mijn beurt om jullie alle ins en outs van ons bestuursjaar te vertellen en jullie mee te nemen door ons afgelopen half jaar. Ik ben wat laat met het schrijven van mijn ‘vanuit het bestuur’ stukje (oops), dus sinds Lieke haar stukje is er alweer heeeel wat gebeurd. Begin januari zijn we met een leuke groep Van Slaggers afgereisd naar La Plagne, waar we een ruime week lang heerlijk de bergen af zijn gesjeesd en hebben kunnen genieten van de mooiste uitzichten. Terwijl iedereen blauwe, rode of zwarte pistes pakte, pakte de piste mij en heb ik La Plagne helaas niet ongeschonden verlaten. Ondanks mijn kapotte knie, was de hele wintersport verder een schreeuwend succes! Na terugkomst hebben we met jullie gesproost op onze nieuwjaarsborrel en de week erna had de ToCo een fantastisch blacklight toernooi georganiseerd. In februari hebben we gepoold met de SjaarsCie, carnaval gevierd in Tilburg, gebeachvolleybald, en is de LustrumCie bekend gemaakt! 

Als bestuur hebben wij het druk druk druk gehad, maar een paar dagen na de halfjaarlijkse ALV waren wij dan eindelijk bestuursvrij voor een weekje! We hebben nog volop kunnen genieten van het duo toernooi, waar wij even geen verantwoordelijkheden droegen, voordat we de volgende ochtend op het vliegtuig stapte naar Gran Canaria. Bestuur 39.5 heeft de vereniging tegen alle verwachtingen in (hihi grapje) draaiende kunnen houden, terwijl wij heerlijk lagen te vertoeven op het strand. We hebben enorm kunnen genieten van een weekje zonder zorgen, en van alleen maar plezier en gezelligheid met elkaar!

Inmiddels zijn we alweer op de helft van ons bestuursjaar, jeetje, wat gaat de tijd snel zeg! De zoektocht voor het 40e KB gaat al bijna van start, terwijl het soms nog steeds voelt alsof wij net begonnen zijn. Tegelijkertijd zijn we inmiddels helemaal thuis in onze rol als bestuur en voelt het ook alsof we elkaar al jaren kennen. Voor mij zit volleyballen er het komende jaar helaas even niet meer in, maar gelukkig blijft het hartstikke leuk om te borrelen in het sportcafé en staan er ook weer heel veel leuke activiteiten op de planning! Zo is het Liftweekend op dit moment in volle gang, en duurt het ook niet lang meer voordat het tijd is voor de kom kijken dag, het vrijwilligersuitje, en het derde FeCo feest!

We hebben nog een hele tijd te gaan, maar ik kan nu al zeggen dat ik super veel heb geleerd dit jaar en heel veel leuke mensen heb leren kennen. Ik kan niet wachten op alle mooie momenten die nog gaan komen en kijk ontzettend uit naar alle dinsdagavonden en activiteiten die nog op de planning staan!

Heel veel liefs, 

Joëlle


Deel dit bericht