Vanuit het bestuur #39.2

Heyhey lieve Van Slaggers!

Ohjee, het is mijn beurt om een stukje te schrijven. Nu denk je misschien, de secretaris kan wel schrijven, maar ik staar toch al een half uur naar een witte pagina. De creativiteit van Luna heb ik helaas niet overgenomen tijdens de overdracht. Ik blik wel graag even samen met jullie terug op mijn afgelopen half jaar, daar is in ieder geval genoeg over te vertellen.

In mei kwam dan eindelijk het verlossende telefoontje dat ik erbij zat, en of ik me die avond nog wilde melden om mijn mede-bestuursgenootjes te leren kennen. Ik haastte me naar de trein en wist precies op tijd in Utrecht aan te komen. Na een korte speurtocht was het tijd voor de ontknoping: wie zaten er allemaal in het 39e bestuur?! Na een snelle kennismaking was het tijd voor het maken van een ontknopingsfilmpje en maar liefst 2 dagen later werden we in een volle sportkantine bekendgemaakt, op de verjaardag van Van Slag. Ik heb er enorm van genoten om met zo veel mensen te praten die avond en om met iedereen het 39e jaar in te luiden. Een week of 3 later werden we ingestemd op de ALV, en onze tijd als bestuur was toen toch echt begonnen.

Dat betekende: vergaderen, constitutieborrels, DAV’s organiseren, beleidsplan schrijven, begroting maken, leden leren kennen, je functie leren kennen, verneukt worden door 38, kennismaken met de hoofdsponsor en nog veel meer. We werken hard met z’n allen, maar met deze bestuursgenootjes voelt elke dag als een feestje. Niet gek natuurlijk, als je ziet wat voor een prachtige feestjes we hebben neergezet de afgelopen maanden. We trapten ons activiteitenjaar af met een prachtig introductieweekend, en snel volgde de eerste activiteit van de nieuwe commissies in K-Sjot met een pubquiz en FeCo 1. Verder hebben we mogen poolen met de AcCie, griezelen met de ToCo, sinterkerst gevierd met de FeCo en hebben we ons jaar in alle rust kunnen afsluiten bij Wine en Wellness. Als kers op de taart zijn we begin januari met een groep enthousiaste Van Slaggers en alumni vertrokken naar La Plagne in Frankrijk, om daar de skipistes onveilig te maken.

Het afgelopen half jaar was een fantastische, leerzame achtbaan, en ik kijk enorm uit naar alles wat er nog gaat komen. Ik hoop jullie allemaal te zien bij de mooie activiteiten die onze commissies de komende tijd gaan neerzetten, zodat jullie net als ik kunnen genieten van alles wat Van Slag te bieden heeft!

Veel liefs,

Lieke

Deel dit bericht