Vanuit het bestuur #39.1

Hee lieve Van Slaggers,


Aan mij is de eer om de eerste vanuit het bestuur stukje te schrijven om jullie een beetje mee te nemen in wat wij als bestuur ervaren en leuk vinden aan deze mooie vereniging. 


We zijn als 39ste al flink op weg. Het is alweer bijna december. Heftig. De tijd is gevlogen. Op een mooie dag in de lente op de Van Slag verjaardag in mei werden wij onthuld als het 39ste bestuur. Dit was een supergezellige avond, al moet ik eerlijk bekennen dat ik dit ook wel erg spannend vond. Maar die spanning ebde gelijk weg toen ik met alle Van Slaggers erover kon praten en het een gezellige avond werd. Hierna was het al gelijk aanpoten en mijn functie en medebestuur leren kennen. Deze zal ik ook nog even aan jullie voorstellen: 


Lieke, ons vaste baken, die ons achtergrondgeluid verzorgt met haar getick als secretaris; Joëlle, welke inmiddels al wat grijze haren heeft gekregen van al onze uitgaven als penningmeester; onze vicevoorzitter, Carmen, die met haar prachtige lach de sfeer weet te zetten; en dan nog onze creatieve bengel, Sterre, als teamcoördinator; en onze activiteitencoördinator Joris, wiens ruggengraat nog steeds ver te zoeken is en je naar alles mee kan slepen. 


Het jaar is dus al flink op weg maar de voorjaars- ALV, het gala, en Van Gras, voelen nog als gisteren. Er heeft ook nog een hele zomervakantie tussen gezeten waarin we tussen iedereens vakantie door de overdrachten, vergaderingen en de borrels ook nog onze plannen hebben gemaakt voor het aankomende jaar. En toen gingen we van start! Inmiddels hebben we de georganiseerde chaos op dinsdagavond ons helemaal eigen gemaakt. Hier draait het natuurlijk om. Verder hebben we van de mooie activiteiten die de commissies hebben georganiseerd kunnen genieten. Van de gezellige feestdagen bij de IntroCie tot een schrikwekkende ToCo tot de wereld verbredende FeCo en SjaarsCie. En niet te vergeten de reuze gezellige AcCie. Waar als kers op de taart ik ook nog eens een redelijk goede pooler bleek te zijn. De afgelopen tijd is een superleuke en leerzame wervelwind geweest waarin ik alleen maar meer van deze vereniging ben gaan houden. Ik heb superveel zin in komend jaar!


Liefs,

Ruth


P.S. Hier nog wat leuke quotes vanuit ons“Lieke: Dat komt niet overeen met t contract, maarja dat was in comic sans dus miss is dat niet geldig”

“ *Sterre zingt opera*

Joëlle: Heeft iemand een schaar?

Carmen: Waarom?

Joëlle: Om Sterre haar tong te knippen”

“Carmen: wat gaan we morgen doen met onze pakken? (De dag voor de alv)”

“Sterre: we gaan gwn een muur van kots maken”

“Joris: ik moet zeggen, het was geen pure hell. Ik bedoel ik vond het best wel grappig (na knieschijf uit de kom)”

Deel dit bericht