Vanuit het bestuur #35.6

Lieve Van Slaggers,


Een keer knipperen met je ogen en het jaar zit er alweer op! Niet helemaal zoals ik had verwacht maar wel super blij dat ik dit jaar activiteitencoördinator heb mogen zijn van Van Slag. De zomervakantie is inmiddels begonnen maar het voelt net alsof ik al 2 maanden zomervakantie heb gehad en ik nu weer begin met alles. In de quarantaine stonden alle activiteiten stil en had ik ineens zeeën van tijd, maar nu begint alles langzamerhand weer op te starten. Het afspreken met vrienden, een drankje doen op het terras of weer een Van Slag borrel, wat heb ik dat gemist!!


Ik had stiekem wel een beetje tranen in mijn ogen toen we het benefiettoernooi moesten afgelasten halverwege maart. Het was de eerste grote activiteit die niet doorging waar al zoveel voorbereiding in zat. Ook alle andere activiteiten die daarna kwamen, gingen met heel veel pijn in mijn hart niet door. Het deed me een beetje denken aan onze eerste najaars ALV in oktober waarbij ik de jaaragenda zou gaan presenteren. Zoals bij elke ALV was er natuurlijk veel te weinig tijd en tijdens de ALV gebaarde Eli duidelijk naar mij dat je jaaragenda bespreken van tafel werd geveegd. Zo voelde het nu ook een beetje nu de helft van de activiteiten gecanceld werden. Een dik kruis door de tweede helft van de jaaragenda.


Maar goed, even gebaald maar andere dingen achter de schermen gaan nog wel door. Nog steeds elke week vergaderen d.m.v. videobellen. Werkt echt top: iedereen wil tegelijk praten, trage internetverbinding, mensen die opeens veel later lachen om je grap waardoor je denkt dat niemand het grappig vindt… Door die vergaderingen leefde Van Slag nog steeds voor mij dus dat vond ik wel heel fijn. We moesten ook een nieuw bestuur samen gaan stellen. Voor mijn gevoel zitten we nog halverwege ons bestuursjaar maar helaas zit het er toch alweer bijna op en mogen we onze taken overdragen aan onze opvolgers.


Ik kijk vooral met een heel goed gevoel terug op dit jaar en alles wat we wél hebben georganiseerd met z'n allen. Ik ben zeker trots op alle commissies en mijn bestuur! Ook genoten van die extra ALV's (nieuwe recordhouders aantal ALV's yes!). Niet dat iemand door had dat ik aanwezig was bij de online ALV. Ik kreeg een appje na de ALV met: 'oh ik was vergeten dat jij er ook was totdat je Trees ging voorstellen' (thanks Elin).


Voor nu nog genieten van de laatste activiteiten in de zomer en hopen dat we alles dubbel en dwars kunnen inhalen volgend jaar! Ik ga in ieder geval overal bij zijn, jullie ook?! 


Fijne vakantie!


Liefs, Suus. 


Deel dit bericht