Van Slag in de zomervakantie

Van Slag gaat door, ook in de zomervakantie!


Hallo lieve Van Slaggers,

Het einde van het speeljaar is nabij, maar niet getreurd, want ook in de zomerperiode kun je bij Van Slag terecht! In dit bericht zetten we alle belangrijke dingen voor jou om te weten over de zomervakantie (en over het begin van het komende speeljaar) op een rij.

1: Herinschrijving

Volgend jaar blijf jij toch ook volleyballen bij Van Slag? Vergeet je niet uiterlijk 14 juli 23:59 uur in te schrijven voor komend seizoen via de voorinschrijving. Meer info vind je in je mail of in het nieuwsbericht op onze website. 

2: Beachseizoen Van Slag

In de zomervakantie wordt er door Van Slaggers elk jaar beachvolleybal gespeeld bij Irene Beach in Bilthoven. Elke zondagavond van 18.00 tot 21.00 uur kan er twee tegen twee (teams van maximaal 3) gevolleybald worden. Vanaf zondag 9 juli start de beachcompetitie, waarbij er elke week tegen elkaar gestreden wordt. Zin om een balletje te slaan met jouw teamgenoten of iemand buiten Van Slag? Schrijf je in via de site! Je moet dit dus voor elke week dat je wilt komen doen. Kun je toch niet meer? Schrijf je voor 18:00 uur op de desbetreffende dag uit.

3: Volleybal op de dinsdagavond

Nu het officiële Van Slag seizoen is geëindigd kunnen we gelukkig nog steeds volleyballen op dinsdagavond in de zaal. Van 18.00-21.00 is hal 1 op Olympos beschikbaar (tenzij anders aangegeven) en we hebben vrije inloop, dus je kan gemixt met andere Van Slaggers een balletje slaan. Daarna is iedereen vanaf 21.00 uur welkom voor de D.A.V. borrel in Café Walden!

We wensen jullie een fijne vakantie en zien jullie in ieder geval weer na de zomer!

Liefs,
het 38e bestuur en 39e kandidaatsbestuur

Belangrijke data om alvast in je agenda te zetten!

Introductietoernooi nieuwe leden: dinsdag 29 augustus

Indelingstoernooi Laag: dinsdag 5 september (voor de laagste 24 teams)

Indelingstoernooi Hoog: dinsdag 12 september (voor de hoogste 24 teams)

Introductieweekend: 15-17 september

Start eerste speelronde: dinsdag 19 september

Deel dit bericht