Statuten-ALV 21 maart

Beste Van Slagger,

We willen je graag uitnodigen voor de extra Statuten-ALV van Van Slag. Deze vergadering zal plaatsvinden op donderdag 21 maart om 19:00, met inloop vanaf 18:45. De HALV zal plaatsvinden in de Pangeazaal van het Victor J. Koningsbergergebouw op het Utrecht Science Park. Het is niet nodig om je in te schrijven via de website, je kunt de vergadering gewoon bijwonen! 

Let op: Op deze ALV gaan we op de wijziging van de statuten stemmen. Deze wijziging is verplicht om te voldoen aan de wet bestuur en toezicht rechtspersonen. Omdat er op de halfjaarlijkse ALV (hALV) een te lage opkomst was, organiseren we deze extra ALV. Hier is een opkomst van 50% niet meer nodig, zoals terug te lezen in onze huidige statuten in artikel 22 lid 3. Het concept van de nieuwe statuten kan je hier vinden. Omdat het instemmen van de statuten niet enorm veel tijd kost, zullen we na de ALV doorgaan met een pubquiz, het is dus zeker leuk om te komen!

Wij verwachten van iedere commissie en elk team ten minste één afgevaardigde. Kun je zelf niet aanwezig zijn? Je kunt dan iemand machtigen om voor jou te stemmen, hiervoor dien je een mailtje te sturen naar secretaris.vanslag@gmail.com. Teams die niet vertegenwoordigd zijn op de ALV ontvangen één setpunt aftrek in de volgende speelronde. Zorg dus dat er van je team minimaal één persoon aanwezig is, of dat je iemand hebt gemachtigd. Elk lid mag door maximaal één persoon worden gemachtigd. Ga dus na of je de enige bent die de betreffende persoon machtigt. Machtigingen kunnen worden ingediend tot uiterlijk 21 maart 12:00 uur. Klik hier voor meer informatie over het machtigen.

De agenda en verdere bijlagen heb je in de mail ontvangen. 

We hopen je te zien op donderdag 21 maart!

Met vriendelijke groet,

Bestuur 2023-2024

Ruth, Lieke, Joëlle, Carmen, Sterre en Joris

Deel dit bericht