Passe partout verkoop gestart!

Hoi allemaal,

Heb jij alle activiteiten van het lustrumjaar al in je agenda staan, en kun je niet wachten om je overal voor in te schrijven? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou!

Met een passe-partout heb je gegarandeerd toegang tot álle lustrumactiviteiten én als kers op de taart: 15% korting op het totaalbedrag. Dacht je dat dat alles was? Mis! Als kers op de kers van de taart krijg je ook nog een exclusief lustrum souvenir! Dus: hitsige korting, een sappig souvenir én geen gezeik met inschrijvingen.

Het max. bedrag van de passe-partout is €158,- en kan dus nog altijd omlaag, maar nooit omhoog (de korting is al in dit bedrag verwerkt). Het bedrag zal in twee termijnen worden afgeschreven: in oktober en in november. Valt de uiteindelijke prijs lager uit? Dan krijg je het verschil aan het eind van het jaar op je rekening teruggestort.

Inschrijven is dus niet nodig met een passe-partout, maar let op: uitschrijven wel! Heb je je ook al ingeschreven voor het openingsfeest, maar wil je wel een passe-partout? Geen stress vodkafles, wij zorgen ervoor dat je niet dubbel betaalt!

Ben je nog aan het twijfelen? Stop dan nu! Schrijf je in voor een passe-partout!

PS: Wees er op tijd bij want er zijn er maar 40 en de inschrijvingen sluiten op 8 oktober!

Ahoy,
De LustrumCie!

Deel dit bericht