Nieuwsbrief September

Een nieuw begin...

 
Beste,

De dagen worden korter, de nachten worden langer en intussen zitten we alweer zomaar in het midden van september. Het academisch jaar 2024-2025 is officieel begonnen, wat ook betekent dat we een hoop nieuwe studenten in de binnenstad en op de Uithof mogen verwelkomen. Niet alleen daar verwelkomen we nieuwe studenten, ook wij hebben de afgelopen weken een hele hoop nieuwe leden welkom mogen heten bij de vereniging. Het introductietoernooi en beide indelingstoernooien zitten erop en dinsdag is het tijd voor de eerste competitieavond van het seizoen. Na een lange stilte in de hallen van Olympos mogen we eindelijk weer los! Wij kijken er naar uit om jullie allemaal weer te zien spelen op de dinsdagavonden en tegen te komen in het Sportcafé! Neem ook allemaal je teamgenoten en vrienden mee het café in om kennis met elkaar te maken, maar ook met de rest van de vereniging! Spreek ons vooral aan als je een praatje wil maken, wij vinden het super leuk om iedereen weer te zien en nieuwe gezichten te leren kennen. Wij hopen dat iedereen een leuke zomer heeft gehad en er weer helemaal klaar voor is om het nieuwe seizoen te beginnen! 

Groetjes,
namens het 40e bestuur,
Berber
Aankomende activiteiten
Wat kun je de aankomende weken verwachten?

WELKOM nieuwe sjaarsen bij Van Slag! Wat leuk dat jullie er zijn!

Lijkt het jou leuk om in één weekend veel meer over deze leuke vereniging te weten? Lijkt het je leuk om super snel nieuwe mensen te leren kennen die net als jou nieuw zijn bij de vereniging of al een tijdje lid zijn? Dan is dit het Introweekend voor jou!

Van 20 tot en met 22 september zullen we met een groep Van Slaggers het Hoge Noorden trotseren en een fantastisch weekendje doorbrengen in Drenthe. Verwacht veel leuke activiteiten, gezelligheid, spelletjes, biertjes en natuurlijk volleybal!

De inschrijvingen zullen op 27 augustus openen om 17:00 uur en op 18 september om 09:00 uur sluiten. Goed om te weten, het zal maximaal 60 euro kosten. Er is beperkt plek om mee te gaan (max 80), dus schrijf je snel hier in (wie het eerst komt, wie het eerst maalt). Bij grote animo zal er mogelijk gekeken worden naar meer plekken.

Voor de ouderejaars die het ook leuk vinden om mee te gaan, er bestaat een kans dat niet alle plekken vergeven zullen worden. Dan is er voor jullie plek om mee te gaan. Schrijf je in via onze andere pagina, ook hier geldt; wie het eerst komt wie het eerst maalt!

Wij hebben er zin in! Hopelijk jullie ook!

Liefs,
De IntroCie '23/'24
Kees, Max, Tharsiga, Emma, Anna, Melle, Isabel en Carmen

Hallo lieve volleyvriendjes,
Nu de indelingstoernooien voorbij zijn kan de eerste échte dinsdag van start, en daarmee ook het lustrumjaar! De LustrumCie heeft afgelopen maanden hard gewerkt om een vette jaarplanning klaar te stomen voor jullie. Hulde als je alle data al in je agenda hebt staan! 

Het lustrumjaar openen doen we natuurlijk knallend met een openingsfeest! Op zaterdag 12 oktober kunnen jullie vanaf 23:00 feesten in de Woo voor maar max. €3,-, aan de deur betaal je sowieso €3,- . Grijp dus snel je ticket naar de zon, en trek je witte kleren aan want je kan zomaar gaan stralen in neon kleuren. Kan niemand van je volleyvriendjes aanwezig zijn deze avond? Niet getreurd! Externe makkers mogen ook mee voor €4,- (let op: externen schrijf je in via een aparte pagina op de site). Je jas kan je ophangen voor €1,-. Om 3:00 knallen we die TL-buizen aan en is het tijd om lekker fluorescent naar bed te gaan. Lekker dromen over jouw zonnestraaltje bij Van Slag (of misschien lig je er wel naast).  

Ook verkopen we via Rechtsvoor oordopjes voor een gereduceerde prijs, haal je de oordopjes via deze weg dan krijgt Van Slag ook nog een kleine commissie! Via deze link kun je de oordopjes voor maar €12,50 aanschaffen, en op de avond zelf worden ze voor €15,- verkocht. Goeie deal dus: https://forms.gle/GCJGroMq19NV4yZv7

Zien we jou shinen 12 oktober? Schrijf je dan vanaf morgen (17 sep) in! Inschrijvingen sluiten op 9 oktober.
Tot dan!! 

Te lui om alles te lezen?
Wat: Openingsfeest lustrumjaar!
Waar: De Woolloomoolloo
Wanneer: 12 oktober
Prijs: Max. €3,-. Deurverkoop €3,- & externen €4,-
Hoelaat: 23:00-3:00
Wat draag ik: Witte of lichte kleding die bekliederd mag worden hehe
Afgelopen activiteiten
Wat hebben we allemaal beleefd de afgelopen maand? We nemen je even mee terug!
D.A.V. + overdrachtsborrel
20 augustus was het dan eindelijk zo ver: de laatste DAV van het jaar. Dit betekent ook dat het tijd was voor de overdrachtsborrel! Het was mooi om al die leuke Van Slaggers weer eens te zien, na een lange zomervakantie! Natuurlijk werd er nog een traantje weggepinkt bij de emotionele speeches tijdens de overdrachtsceremonie, waar het 39e de hamer heeft doorgegeven aan het 40e (al was deze niet lang in bezit van het 40e). Nog mooier was de gratis halve liter weizen die ik kreeg van de barman. Naast dit biertje zijn er genoeg shotjes en biertjes gedronken op deze feestelijke overdrachtsborrel! Het was een geslaagde laatste DAV.

Arne Eijgenraam
3e jaars lid, Holle Balle Gijs
BeachCie zomertoernooi: Tarzand
Het zonnetje scheen, de lucht was blauw, beachvolleyballers kom maar gauw. 

Na een zomer vol zondagen met volleybal, waar vele Van Slaggers fanatiek door het zand aan het springen waren, brak eindelijk het moment aan voor het grote afsluitende beachvolleybaltoernooi! Georganiseerd door de onvermoeibare BeachCie, stonden zij en vele tweetallen op een late zomeravond klaar voor de strijd.

Onder het thema “Tarzand” stond iedereen klaar om het zand in te rennen, springen, duiken om zo hun poule te kunnen overwinnen. Het weer had niet beter mee kunnen zitten. Bijna geen wolkje aan de lucht en een briesje precies sterk genoeg om de schuld te kunnen geven als je uit serveerde.

De sfeer en energie zat er goed in, want zelfs na het slopende toernooi is er door velen nog tot zonsondergang door gespeeld. Het Tarzand toernooi was een prachtige afsluiter van het beachvolleybalseizoen, en ik weet in ieder geval nu al dat ik er volgend jaar weer bij wil zijn!

Morris Philippens
3e jaars lid, Geen Punt

Trainers gezocht!
Naast de wedstrijdavonden op de dinsdagavond is er natuurlijk ook de mogelijkheid om te trainen op de woensdagavond. Echter kunnen deze trainingen niet plaatsvinden zonder trainers. Heb jij volleybalkennis en tijd op de woensdagavond? Ben jij enthousiast, behulpzaam en goed in samenwerken? Dan is de TrainCie misschien wel iets voor jou! We zoeken vooral trainers voor de trainingsgroep hoog, maar alle aanmeldingen zijn welkom! Ben je geïnteresseerd in training geven en bij de TrainCie gaan? Stuur dan een mail naar Pien op teams.vanslag@gmail.com!
Save The Date
Zet deze data alvast in je agenda!

Jaarplanning lustrumjaar
Lieve Van Slaggers,

Aankomend jaar zal onze vereniging haar achtste lustrum vieren. De LustrumCie heeft 8 activiteiten op de planning staan, om dit feestje groot te vieren. Zet deze activiteiten allemaal in je agenda, want het belooft grandioos te worden 

Wij hebben er zin in, jullie ook? 


Wintersport 2025
Van 3 januari t/m 12 januari 2025 worden sw Franse bergen van La Plagne weer onveilig gemaakt!

Even wat informatie op een rijtje; 
Kosten zijn €608, waarvoor je veel krijgt: 
- Accommodatie (met Van Slaggers gedeeld appartement)
- Vervoer per touringcar, vertrek vanuit Galgenwaard Utrecht
- Mogelijkheid tot materiaalhuur in Nederland voor een meerprijs van rond de 85 euro (ski's of snowboard, schoenen, stokken, helm en verzekering)
- Mogelijkheid tot het krijgen van skilessen (extra kosten aan verbonden, meer info volgt)
- Skipas voor 6 dagen (mogelijkheid voor 1 extra dag skiën voor een meerprijs)
- Een groot, goed onderhouden skigebied met 225 km aan piste: La Plagne 
- Het gebied is zowel voor beginners als gevorderden. Daarnaast is er voor gevorderden de mogelijkheid om het gebied uit te breiden tegen een meerprijs.

Voor nu staat het aantal personen op max. 30, maar bij grote interesse gaan we zeker kijken of dat aantal nog omhoog kan! Dus schrijf je snel in! Ook als je op de wachtlijst terechtkomt, kun je misschien alsnog mee!

Schrijf je snel in op de website of klik hier!

Inschrijvingen sluiten 4 oktober om 23:59

Voor vragen kunnen jullie contact opnemen met Ruth of Kees. 

Veel liefs, 
De wintersportorganisatie
Ruth & Kees 

Wist je dat?
  • Er jaarlijks ongeveer 7.000 nieuwe studenten beginnen aan de Universiteit Utrecht? 
  • Er dit jaar 119 eerstejaars bij Van Slag zijn gekomen?
  • Er nog maar 15 dinsdagen zijn voor kerst?

Deel dit bericht