Nieuwsbrief september
Nieuwsbrief September

2023

 

Beste Van Slagger,

Het is eindelijk zo ver, het Van Slag jaar 2023-2024 is begonnen! De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het introductietoernooi en de indelingstoernooien, maar inmiddels heeft iedereen een plekje in een team, en heeft elk team een startpositie in de competitie. Wij vonden het als bestuur enorm leuk om jullie allemaal weer te zien, en kijken uit naar de eerste competitieronde!

Onze nieuwe leden zijn dus langzaam ingeburgerd in de vereniging, maar er komt nog veel meer leuks voor hen aan! Vanavond vertrekken we met een grote groep naar het introductieweekend in Doornspijk, om elkaar nog beter te leren kennen. Het belooft een enorm gezellig weekend te worden! Daarnaast zijn ook de inschrijvingen voor de trainingen en de wintersport open. Al met al, genoeg te beleven! Meer daarover lezen jullie in deze nieuwsbrief. 

Veel liefs,
namens het 39e kandidaatsbestuur
Lieke

Save the date

Het jaar is begonnen, dus het is weer tijd voor leuke activiteiten! De volgende data zijn belangrijk, houd deze dus vrij!
 

 • Introductieweekend 15-17 september
  Het spectaculaire intro-weekend georganiseerd door de IntroCie!
   
 • SjaarCie + FeCo 12 oktober
  Op 12 oktpber is het tijd voor SjaarCie 1 en FeCo 1! Voor alle eerstejaars wordt hier een Pubquiz georganiseerd door de SjaarCie, om je mede-sjaarzen te leren kennen. Daarna neemt de FeCo het over, en kunnen we met de hele vereniging genieten van het eerste feest van het jaar! 
   
 • Najaars-ALV 19 oktober
  Op 19 oktober is de najaars-ALV. Hier zal het 39e bestuur officieel de taken overnemen van het 38e. Let op: Sinds de HR-wijziging van vorig jaar, is het verplicht dat elk team door ten minste één lid vertegenwoordigd is op de ALV. Afwezigheid van een heel team zal leiden tot een punt aftrek in de competitie.  

 

 Najaars-ALV 

Lieve Van Slaggers,

Op 19 oktober is het weer tijd voor de najaars-ALV. Deze zal beginnen om 18:00 en zal plaatsvinden in Cosmos in het koningsbergergebouw. 

Let op: zoals in het HR vermeld staat, dient elk team door ten minste één lid vertegenwoordigd te zijn. Als dit niet het geval is, zal 1 setpunt worden afgetrokken

Zorg dus dat er van ieder team ten minste een lid aanwezig is, of dat je een ander lid machtigt. 
We hopen velen van jullie te zien op 19 oktober!

Groetjes,
Het 39e
Ruth, Lieke, Joëlle, Carmen, Sterre, Joris
Trainen bij Van Slag 

Wil jij naast de wedstrijden op dinsdag graag nog extra een balletje slaan en beter worden in volleybal? Kom dan naar de trainingen!
Je zult hier gaan trainen op techniek en posities om zo het spelletje nog beter onder de knie te krijgen. Er zijn trainingen voor alle niveaus binnen Van Slag van poule A t/m H, dus geen reden om niet te komen. De trainingen zullen worden gegeven door enthousiaste Van Slaggers (de TrainCie) die hier ervaring mee hebben. De trainingen zijn gratis, dus twijfel niet langer en neem je teamgenoten mee!
 
De eerste trainingsreeks duurt 6 weken, maar de weekduur van de reeksen zal verschillen per keer. Je schrijft je individueel in per reeks, waarna je wordt ingedeeld op basis van niveau. Er is training voor elk niveau volleyballer! 

Let op: In de eerste trainingsreeks worden de trainingen in twee blokken gegeven: 18.00-19.30 en 19.30-21.00. De trainingsgroepen Beginnerscursus, Laag, Midden en Belofte trainen van 18.00-19.30 in Hal 1A en Hal 2 op Olympos. De trainingsgroep Hoog traint van 19.30-21.00 in Hal 1A. 

De inschrijvingen voor de eerste trainingsreeks van 6 weken openen donderdagavond 14 september om 20.30 en aanmelden kan tot zondagavond 17 september om 00.00. Wees er snel bij, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt, en vol = vol!

Klik hier om je in te schrijven voor trainingsreeks 1
Klik hier om je in te schrijven voor de beginnerscursus.
Van Slag Skireis

Met veel enthousiasme kunnen wij jullie mededelen dat het ook dit jaar weer is gelukt om een locatie voor de wintersport vast te leggen. Dat houdt in dat wij ook dit jaar de Franse bergen weer onveilig gaan maken, en dat op een geheel nieuwe locatie!
 
Noteer 5 januari  2024 t/m 14 januari 2024 in je agenda en ga mee op een onvergetelijke wintersportvakantie in het Franse La Plagne!
 
Informatie op een rijtje:
- Kosten zijn 559 euro, waarvoor je veel krijgt: 
- Accommodatie (met Van Slaggers gedeeld appartement)
- Vervoer per touringcar, vertrek vanuit Galgenwaard Utrecht
- Mogelijkheid tot materiaalhuur in Nederland voor een meerprijs van 79,95 (ski's of snowboard, schoenen, stokken, helm en verzekering)
- Mogelijkheid tot het krijgen van skilessen
- Skipas voor 6 dagen (mogelijkheid voor 1 extra dag skiën voor een meerprijs (vaak rond de 30,-))
 
Inschrijven:
- Inschrijvingen openen 13 september om 20:00
- Inschrijvingen sluiten 4 oktober om 12:00

Kijk voor meer informatie op de website. Voor vragen kan je altijd contact opnemen met Ruth of Marit.

Wij hebben er zin in!
Liefs Ruth en Marit

 

 

Wist je dat?

 • Je Van Slag zelf ook kunt sponsoren? Word lid van de Club van 35 en ontvang jaarlijks het vrijwilligerscadeau en een quote op de website. Of nog makkelijker, sponsor Van Slag gratis via Sponsorkliks!
 • Wij een veilig sportklimaat heel belangrijk vinden en daarom drie vertrouwenscontactpersonen hebben aangesteld. 

Deel dit bericht