Nieuwsbrief Oktober

Nieuwsbrief Oktober2023


Beste Van Slagger,De eerste speelronde zit er bijna op, en we zien onze nieuwe leden snel hun plekje vinden in de vereniging. Als bestuur zijn we hier natuurlijk super trots op! Komende dinsdag wordt bepaald welke teams degraderen en promoveren, dus het belooft een spannende avond te worden. Wij zijn super blij om te zien dat er weer enthousiast gevolleybald en geborreld wordt, en kijken uit naar de ontknoping van speelronde 1 komende dinsdag, en natuurlijk de ToCo van de week daarna!De afgelopen weken zijn we bezig geweest met het voorbereiden van de eerste activiteiten, waardoor we vorige week het activiteitenjaar konden aftrappen met zowel SjaarCie 1 als FeCo1. Het was een zeer geslaagde avond en we hebben genoten van ieders aanwezigheid. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij, aankomende donderdag staat de najaars-ALV op de planning, en ook ToCo 1 en AcCie 1 komen razendsnel dichterbij. Genoeg te beleven dus! Daarover meer in deze nieuwsbrief. Veel liefs,namens het 39e kandidaatsbestuurLieke

Strip: Baby Ballie?!Vol trots presenteren we hier deel 1 van de backstory van Ballie! Heb je suggesties of wil je hier graag aan bijdragen? Stuur een mailtje naar bestuur@vanslag.net!
Save the dateHet jaar is begonnen, dus het is weer tijd voor leuke activiteiten! De volgende data zijn belangrijk, houd deze dus vrij!
  • Najaars-ALV 19 oktoberOp 19 oktober is de najaars-ALV. Hier zal het 39e bestuur officieel de taken overnemen van het 38e. Let op: Sinds de HR-wijziging van vorig jaar, is het verplicht dat elk team door ten minste één lid vertegenwoordigd is op de ALV. Afwezigheid van een heel team zal leiden tot een punt aftrek in de competitie.   
  • Accie 1: Pooltoernooi 9 NovemberOp 9 november is het tijd voor de eerste activiteit van onze activiteitencommissie! Kom hiervoor gezellig met ons poolen met onbeperkt bier, wijn en fris bij Poolcafé 't Hart. Meer informatie hierover zal later via de socials met jullie worden gedeeld. 
Wil jij naast de wedstrijden op dinsdag graag nog een extra balletje slaan en beter worden in volleybal? Kom dan elke woensdagavond trainen met Van Slag! Er zijn trainingsgroepen van vier verschillende niveaus voor poule A t/m H, dus voor ieder wat wils. Ze worden gegeven door enthousiaste en ervaren Van Slaggers (de TrainCie) en zijn daarom helemaal gratis.De tweede trainingsreeks duurt 10 weken. Je schrijft je individueel in per reeks, waarna je wordt ingedeeld in een trainingsgroep op basis van niveau. De inschrijvingen voor deze reeks openen op vrijdag 20 oktober om 20.30. Wees er snel bij, want vol = vol, en er is maar beperkt plek!Goed om te weten: voor alle groepen vinden de trainingen plaats van 18.00-19.30 in Hal 2 en Hal 3C op Olympos!Je kunt je de 20e hier inschrijven op de website.

Lieve Van Slaggers,Op 19 oktober is het weer tijd voor de najaars-ALV. Deze zal beginnen om 18:00 en zal plaatsvinden in Cosmos in het koningsbergergebouw. Let op: zoals in het HR vermeld staat, dient elk team door ten minste één lid vertegenwoordigd te zijn. Als dit niet het geval is, zal 1 setpunt worden afgetrokkenZorg dus dat er van ieder team ten minste een lid aanwezig is, of dat je een ander lid machtigt. Je kan iemand machtigen door een mail te sturen naar secretaris.vanslag@gmail.com.We hopen velen van jullie te zien op 19 oktober!Groetjes,Het 39eRuth, Lieke, Joëlle, Carmen, Sterre, Joris

Poolen bij 't HartLieve Van SlaggersOp zoek naar een geweldige manier om plezier te hebben, je teamgeest te versterken en tegelijkertijd onze vereniging te steunen? Zoek niet verder! Kom samen met je vrienden of teamgenoten en geniet van een voordelige poolaanbieding bij Poolcafé 't Hart. Het is de perfecte gelegenheid om even bij te praten, je poolvaardigheden te tonen en de week goed te beginnen.Onze aanbieding: 2 uur poolen voor €17 per persoon inclusief onbeperkt bier, wijn en fris 3 uur poolen voor €25,50 per persoon inclusief onbeperkt bier, wijn en frisEn hier is het beste deel - als je vijf drankjes bestelt, is het poolen eigenlijk GRATIS! Geldig op zondag t/m donderdag met als maximale starttijd 19:00 uur
Laatste kans om je drankje te halen een kwartier voor het einde!Met deze aanbieding kunnen jij en je team je helemaal laten gaan, zonder je zorgen te maken over de kosten. Het wordt nog beter, want voor elk lid dat bij 't Hart poolt, ontvangt VanSlag een extra euro als sponsordeal. Jullie helpen ons om onze activiteiten voort te zetten en onze gemeenschap sterker te maken.Maak snel een reservering via https://www.poolenutrecht.nl/pool-arrangementen/ voor minimaal 6 personen en voer de kortingscode in voor deze geweldige deal. Heb je vragen of wil je de kortingscode ontvangen? Neem dan contact op met Carmen (vicevoorzitter.vanslag@gmail.com). Mis dit niet en nodig je vrienden en teamgenoten uit voor een avond vol plezier, drankjes en poolen.  

Toco 1: HalloweenLieve Van Slag kinders,Het spookt op het veld! We nodigen jullie uit voor het meest griezelige en sportieve evenement van het jaar: Volleyboo: smash or treat. Dit vindt plaats op dinsdag 24 oktober van 18:00u-23:00u. Ben je klaar om te duiken naar de bal als een echte vampier? Of om te smashen als een weerwolf? Schrijf je dan nu in en laat zien hoe griezelig goed je bent op het volleybalveld! Neem je sportieve spirit mee, je meest angstaanjagende outfit en natuurlijk je zin om te spelen.De inschrijvingen gaan open op 16 oktober om 21:00 uur en sluiten op 22 oktober om 23:59 uur. Je schrijft je individueel in (max. 144 plekken met wachtlijst), en wij zorgen voor een team dat net zo spookachtig enthousiast is als jij. Schrijf je nu in op de website! "Wat ga jij vanavond uitspoken?" Mis dit griezelige volleybalfeestje niet!Veel liefs  van de ToCo '23/’24,Iris, Esmee, Nabil, Kiki, Inge, Diede, LiekeP.S. Wees niet bang, je wordt niet thuisgebracht door een zombie.


Deel dit bericht