Nieuwsbrief November

Nieuwsbrief November 2023
Beste Van Slagger, 

Het is alweer november, de tijd vliegt! De competitie is in volle gang, en elke dinsdag genieten we weer van de vele spannende wedstrijden en de gezellige avonden in het café. Gelukkig is het daarbuiten ook een groot feest! We hebben enorm genoten van jullie aanwezigheid en prachtige outfits op ons Halloween toernooi! Het was een griezelig spannende avond, met maar liefst 3 teams die alles gewonnen hadden en 3 mooiste outfits! Alsof dat nog niet genoeg was, mochten we vorige week allemaal verkleed als de eerste letter van onze naam bij poolcafé 't Hart verschijnen, om eens een competitie te spelen in een andere sport! Voelt wel als doorgestoken kaart als de voorzitter er met de winst vandoor gaat hè?!

Als bestuur zijn we de afgelopen maand op de ALV ingeslagen, waardoor onze tijd als kandidaatsbestuur en nu officieel op zit. En dat betekent dat er voor ons genoeg te doen is! Het is bijna tijd voor de cocktailworkshop van de SjaarCie en ook de cantus van de FeCo komt snel dichterbij! Genoeg te beleven dus! Daarover meer in deze nieuwsbrief. 

Veel liefs,
namens het 39e bestuur
Lieke

Introducing: De RedaCie

Hallo! Wij van de redacie mogen jullie vanaf nu elke maand verblijden met ons eigen spiksplinternieuwe stukje in de nieuwsbrief. Ondanks dat wij ons regelmatig bezighouden met foto’s maken en uitzoeken, missen wij nog een foto van ons als commissie. Desondanks willen we ons snel even voorstellen.
Ik ben Bibi, ik ben 22 jaar oud en zit in mijn tweede jaar van de PABO. Dit is mijn eerste jaar bij Van Slag en ik zit in het team Wrecking Balls. Binnen de commissie heb ik de taak secretaris. Ik kijk ernaar uit om de gekste foto’s van jullie te maken.
Ik ben Bart, ik ben 19 jaar oud en zit in het team Blockje Om. Dit is mijn 2e jaar bij  Van Slag en ik studeer Global Sustainability Science. Ik ben dit jaar de penningmeester van de Redacie
Ik ben Lynn, 22 jaar, ik zit in Bal.com en coach Despikeable me, dit is mijn 5e jaar bij Van Slag. Ik doe de master Organising Social Impact aan de USBO en ben vicevoorzitter binnen de commissie (beste functie)
Ik ben Marique, ik ben 22 jaar oud en sinds dit jaar ben ik nieuw bij van slag. Ik speel met mijn lieve teamgenootjes van Ballie en ken in de F. Ik studeer Food en Business. Maar ik ben nu bezig met mijn afstudeer stage bij fairtrade Original vandaar dat ik nu in uuu woon. Binnen de commissie ga ik mij bezig houden met de promo.
Ik ben Jochem, ik ben 23 jaar oud en dit is mijn tweede jaar bij Van Slag. Ik speel bij Inteam in de G. Ik studeer nu media en cultuur maar wil uiteindelijk docent Engels worden. Ik ben de voorzitter van onze fantastische commissie!
De rest van het jaar zullen wij dit deel van de nieuswbrief vullen met een leuk item en natuurlijk met het hoofditem: Who is that Van Slagger? Elke maand kiezen wij een foto uit waar iemand onherkenbaar is gemaakt! Houd je ogen open want er valt er elke maand een biertje te verdienen voor de eerste die het goed raadt!
 
Afgelopen maand hebben we gegriezeld bij de toco, gepoold met de accie en natuurlijk keihard gefeest op de feco. Maar wie is de mysterieuze van slagger die hier op de feco vol energie aan het draaien was terwijl het bestuur heerlijk aan het zuipen was? Als jij het antwoord weet, spreek een van ons aan en als je de eerste bent die het goed raadt krijg je van ons een biertje!

 
Save the date

Het einde van het jaar is in zicht, maar er komen nog wat leuke activiteiten aan! De volgende data zijn belangrijk, houd deze dus vrij!
 • SjaarCie 2: Cocktailworkshop 24 november
  Op 24 november is de cocktailworkshop georganiseerd door onze SjaarCie, maar alle leden zijn van harte welkom! In duo's ga je langs bij onze leukste ouderejaars en leer je de beste cocktails maken! Hierover hieronder meer!
   
 • FeCo 2: Biercantus 1 december
  Op 1 november is het tijd voor de welbekende biercantus! De cantoren blijven nog even geheim, maar de inschrijvingen gaan wel al snel open, dus zorg dat je een plekje bemachtigt! Hierover meer in deze nieuwsbrief!
   
 • Accie 2: Wine en Wellness 21 december
  Op 21 december gaan we het jaar in alle rust afsluiten bij Wine en Welness, laat de zorgen van 2023 daar lekker liggen, zodat je in 2024 weer fris en fruitig op het volleybalveld verschijnt. Meer informatie hierover volgt nog, maar zet de datum alvast in je agenda!

SjaarCie 2: Cocktailworkshop
Lieve leden,

Schrijf je in voor de legendarische Cocktailworkshop!

We organiseren een onvergetelijke cocktailworkshop die draait om gezelligheid en het ontmoeten van nieuwe mensen
Als recente aanwinsten van onze vereniging, is dit dé gelegenheid om je medespelers beter te leren kennen.

Uitbreiding voor het aantal inschrijvingen is zeker mogelijk, dus laat je vooral niet afschrikken door de huidige wachtlijst!

Wat kun je verwachten?
Tijdens deze avond worden jullie in duo's verdeeld en zullen jullie vier huizen van ouderejaars bezoeken, elk met een eigen thema gerelateerd aan de feestdagen
Bij elke workshop creëer je samen met je partner overheerlijke cocktails. 
Dit alles onder begeleiding van ervaren Van Slaggers die je meenemen op een reis door de wereld van mixologie.

Praktische details:
Datum: 24 November
Tijd: De avond begint om 18:30 uur en duurt tot ongeveer 23:00 uur.
Locatie: Wordt nog bekend gemaakt, wel heb je een fiets nodig om tussen de locaties te kunnen reizen
Kosten: Slechts een kleine bijdrage van tussen de €5 en €9,- per persoon voor de benodigde ingrediënten en materialen.

Je kunt je tot 22 november om 12:00 inschrijven op de website.

FeCo 2: Biercantus

Lieve van slaggers,
Het is bijna december! Dat betekent weer veel eten, drinken, gezelligheid, cadeaus en dit jaar komt daar de onvergetelijke van Slag Cantus bij! 
Op vrijdag 1 december vanaf 20:00 trappen we de decembermaand af met gouden hitjes en liters bier. Dit jaar volledig in het thema van de tijd van het jaar: Sinterkerst! Dus trek je mooiste kersttrui, sinterklaaspak of winteroutift uit de kast en oefen alvast de traditionele cantusliederen en wat sint- en kerstnummer zodat je helemaal voorbereid bent voor dit heerlijk avondje.  Na de cantus nodigen we jullie uit om de feeststemming voort te zetten op de dansvloer, waar we de beste hitjes draaien om de nacht in stijl af te sluiten.
De inschrijvingen openen hier op maandag 20 november en sluiten op woensdag 29 december. Wees er snel bij, want de cantus is vaak erg populair! Een ticket geeft zowel toegang tot de cantus (inclusief bier) en het feest daarna. De cantusinschrijving is uitsluitend open voor leden en alumni van Van Slag, maar naderhand ben je welkom om je liefste VVV’tjes, huisgenoten, vrienden en iedereen die je maar wilt uit te nodigen op het feest.
We kijken uit om de feestdagen af te trappen met jullie! Tot snel!

Liefs,
Feco’ 23
Rosa, Julia, Rik, Femke, Linde, Carmen & Mark


Van Slag Merchandise
Lieve Van Slaggers,

Het is weer verkrijgbaar: Van Slag-Merchandise! Je kan weer gaan stralen in je prachtige volleybaltenue van je favoriete vereniging!

Alle producten die we verkopen en bijbehorende prijzen zijn te vinden in onze Merchandise Catalogus 2023-2024. Goed om te weten: vanwege onze partnership met Utrecht Promotions krijgen we 20% korting op de adviesverkoopprijs. Leuk voor jezelf, de vereniging en je portemonnee!

Je kunt een bestelling plaatsen via de volgende Google Forms. De bestellingen worden op 22 november doorgegeven, geef je bestelling dus voor die tijd door! Je bestelling kun je vervolgens komen ophalen op Olympos. Lekker makkelijk dus!

Weet je niet goed welke maat je nodig hebt? Geen zorgen, op dinsdag 21 november kun je in Hal 1 komen passen. 

We hopen jullie binnenkort allemaal te zien stralen in Van Slag volleybalkleding! 

Liefs
Het 39e bestuur


Wine en Wellness deal!
Lieve Van Slaggers

Na de prachtige deal van het poolen, hebben wij nog een nieuwe aanbieding voor jullie geregeld! Bij Beuntjes: Wine en Wellness kunnen alle Van Slaggers nu met korting terecht voor een heerlijk dagje Spa of een lekker diner. De deal is geldig op elke dag van de week en ook geldig op feestdagen:
 
 • Een vaste frisdrankprijs van 2,50 per glas
 • Een vaste bierprijs voor een vaasje Heineken
 • Een vaste bierprijs van 12,50 voor een kannetje Heineken
 • Een vaste wijnprijs van 4,00 voor een glas huiswijn
 • Een vaste prijs van 12,50 voor alle hoofdgerechten en maaltijdsalades met een menuprijs tot maximaal 17,50. 
 • Voor groepen vanaf 10 personen: een tweegangen diner voor 14,50 p.p.
 • Voor groepen vanaf 10 personen: een driegangen diner voor 17,50 p.p.
 • Dagentree voor Wine en Wellness voor 10,00
 • Maandabonnement voor Wine en Wellness voor 20,00
Voor alle voorwaarden kan je contact opnemen met Beuntjes of het bestuur. Mochten jullie nog een leuk teamuitje zoeken, schroom dan niet contact op te nemen!

Deel dit bericht