Nieuwsbrief Januari
Nieuwsbrief Januari

2024

 

 

Beste Van Slagger,

Het nieuwe jaar is begonnen, de eerste goede voornemens zijn gebroken, en de competitie is weer in volle gang. Het lijkt misschien alsof er weinig is gebeurd de afgelopen maand, maar niks is minder waar. Op 5 januari vertrokken we met een enthousiaste groep Van Slaggers naar La Plagne in Frankrijk om maar liefst 8 dagen het skigebied te mogen verkennen. Iedereen heeft een fantastische tijd gehad en Ruth en Marit mogen trots zijn op de fantastische organisatie die ze hebben geleverd! In de tussentijd mocht een vervangend bestuur het van ons overnemen op de dinsdag. Wij hopen dat jullie de chaos daarvan hebben overleefd, en dat jullie het naar je zin hebben gehad op die speciale dinsdag! Gelukkig hield het daar nog niet op, want afgelopen dinsdag was het tijd voor de nieuwjaarsborrel. Als bestuur vonden we het enorm gezellig om met jullie te proosten op het nieuwe jaar, en we hopen dat jullie net zo veel zin hebben in 2024 als wij!

Dusss, laten we even vooruit kijken! Volgende week dinsdag is het tijd voor ToCo 2, het blacklight toernooi! Wij kijken er naar uit om jullie in je beste disco outfits te zien shinen! Na een weekje bijkomen mogen we dan met de SjaarCie gaan poolen bij 't Hart, zodat jullie je scores van het AcCie pooltoernooi kunnen verbreken. Snel daarna is het tijd voor de AcCie 3, houdt de socials in de gaten voor de verdere informatie! En er is de komende tijd nog veel meer te beleven, dus lees vooral snel de nieuwsbrief.

Veel liefs,
namens het 39e bestuur
Lieke

 

 

Prijsvraag 3:
Ja hallo, de RedaCie hier! Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van de vakantie. In de vakantie waren er helaas geen wedstrijden. Gelukkig stond iedereen weer fris en fruitig op het veld tijdens de laatste wedstrijd van ronde drie.

In de vakantie stond er een leuke activiteit op de planning: Wintersport! Een aantal Van Slaggers zijn naar de koude pistes gereisd om te skiën en te snowboarden. 
Komende periode staan er weer hele leuke activiteiten op het programma. 

Natuurlijk kan in deze nieuwsbrief ‘Who’s That Van Slagger’ niet ontbreken. Kun jij uit deze foto halen wie er verborgen is? App dit als eerst aan een RedaCie lid (Bart, Lynn, Jochem, Marique of Bibi) en win een biertje gesponsord door ons! 
Blijf ook goed deze nieuwsbriefstukjes lezen om erachter te komen wat het thema wordt van het jaarboek!

 

Save the date


Het einde van het jaar is in zicht, maar er komen nog wat leuke activiteiten aan! De volgende data zijn belangrijk, houd deze dus vrij!

 • ToCo 2: Blacklight toernooi 23 Januari
  Op 23 januari is het tijd voor het jaarlijkse blacklight toernooi. De inschrijvingen zijn bijna vol, dus schrijf je nog snel in! Meer informatie zie je verderop in deze nieuwsbrief.
   
 • SjaarsCie 3: Pooltoernooi 1 februari
  Op 1 februari is het pooltoernooi van de SjaarCie. Eerstejaars krijgen voorrang op de inschrijvingen, maar iedereen is welkom. Je kan je hier inschrijven. Meer informatie zie je verderop in deze nieuwsbrief. 
   
 • AcCie 3: 9 februari
  Meer informatie volgt, maar zet de datum alvast in je agenda! Het belooft een verrassende nieuwe activiteit te worden!
   
 • Halfjaarlijkse ALV: 29 februari
  Op 29 januari is de halfjaarlijkse ALV! Let op dat er van elk team ten minste een persoon aanwezig of vertegenwoordigd moet zijn. Meer informatie volgt, maar bespreek alvast met je team wie er bij gaat zijn (hoe meer mensen hoe leuker!). Daarnaast krijgen jullie volgende week een mail met daarin de halfjaarlijkse enquete (HENQ), vul deze in en maak kans op een leuke prijs!
   
 • LiftCie 16-17 maart
  We gaan weer liften! Na het succes van vorig jaar gaan we dit jaar weer op liftweekend naar een nog onbekende locatie! De inschrijvingen openen volgende week, dus houdt de socials in de gaten!

 


LustrumCie leden gezocht!
Beste Van Slaggers!

We bevinden ons in het geweldige 39ste jaar van Van Slag. Dat betekent dat volgend jaar het lustrumjaar is!! In voorbereiding voor dit spectaculaire jaar zal de lustrum commissie (LustrumCie) dit jaar opgericht worden en van start gaan. Hiervoor zijn wij opzoek naar 6 enthousiaste Van Slaggers die onderdeel van deze commissie willen zijn. 
Als je interesse hebt, stuur dan een motivatiebrief naar bestuur@vanslag.net. Wij, het bestuur, zullen op basis hiervan een selectie maken. Voor het insturen hiervan heb je uiterlijk de tijd tot en met 31 januari.
De volgende vragen moeten o.a. beantwoord worden in je motivatiebrief:
- Waarom wil je in de LustrumCie?
- Heb je commissie-ervaring?
- Waarom ben jij geschikt voor de LustrumCie?
- Welke functie zou je willen binnen de lustrumCie en waarom past deze bij je? 
- Hoe ziet je jaar er volgend (studie)jaar uit?
- Welk leuk idee voor het lustrumjaar heb jij?

 


SjaarsCie 3: Pooltoernooi

Het is alweer bijna tijd voor de laatste SjaarsCie activiteit, het pooltoernooi bij poolcafé Het Hart van Utrecht! 

Als sjaars heb je misschien nog geen idee wat je later wilt gaan doen, of heb je juist al een heel carrièrepad uitgestippeld! Maar wij zijn benieuwd wat je wilde worden toen je klein was . Daarom is het thema van het pooltoernooi kinderdroom!! 

De beste outfit krijgt ook een prijs en voor het winnende duo van het pooltoernooi is er ook prachtprijs!! 

Kosten zijn 17 euro per persoon, hiervoor kun je naast poolen ook genieten van onbeperkt bier, wijn en fris! Goede deal toch?

Er is beperkt plek, dus schrijf je snel in! Het toernooi zal in duo's gespeeld worden, wij zullen duo's maken, zodat je sowieso weer iemand beter leert kennen!!

Schrijf je snel in!

Wij hebben er zin in!
Liefs,
De SjaarsCie 

P.S. Ouderejaars zijn ook van harte welkom! Wel zullen de sjaarsen voorrang krijgen, want we heten niet voor niets de SjaarsCie 

 


Valentijnsactie!
Hallo verliefde Van Slagger, 


In deze koude, witte wintertijden verdient iedereen wel iets leuks. Stuur dus een klein cadeautje naar jouw rela, quarrel, scharrel of bff voor Valentijn. Deze cadeautjes bestaan net zoals vorig jaar uit rozen of chocolaatjes met een leuk kaartje inclusief tekst. Maar ook is er dit jaar een nieuw pikant cadeautje bij: een Van Slag condoom zodat Valentijn extra veilig gevierd kan worden!

Over veilig gesproken, bij iedere aankoop gaat er geld naar het goede doel Singlezicht. Het goede doel van dit jaar zit aan de Wittevrouwenkade in Utrecht. Vanuit daar geven zij jongeren met complexe problemen of jongeren die geen thuis hebben, de gelegenheid zich persoonlijk en maatschappelijk te ontwikkelen. Dit doen zij met actieve, respectvolle begeleiding, door een veilige thuisbasis en dagelijkse structuur te bieden.

Meer informatie en linkjes naar de inschrijvingen volgen nog op de socials. Houdt deze dus goed in de gaten!!

Veel liefs,
De IntroCie <3

 

 

Wist je dat?

 • Je Van Slag zelf ook kunt sponsoren? Word lid van de Club van 35 en ontvang jaarlijks het vrijwilligerscadeau en een quote op de website. Of nog makkelijker, sponsor Van Slag gratis via Sponsorkliks!
 • Wij een veilig sportklimaat heel belangrijk vinden en daarom drie vertrouwenscontactpersonen hebben aangesteld. 

AGENDA

23 januari
ToCo 3: Blacklight Toernooi

1 februari
SjaarsCie 3: Pooltoernooi

9 februari
AcCie 3: Ntb

29 februari
halfjaarlijkse ALV

Voor activiteiten verder in de toekomst, kijk hier

Deel dit bericht