Nieuwsbrief Februari
Nieuwsbrief Februari

2024

 

 

Beste Van Slaggers,

Waar te beginnen, want er is weer veel gebeurd afgelopen maand. Eind januari was het blacklight toernooi van de ToCo, waar we iedereen letterlijk en figuurlijk zagen shinen op het volleybalveld. Jullie hebben er een zooitje van gemaakt met al die verf, maar dat was gelukkig het probleem van de ToCo. Vervolgens gingen we met de eerstejaars (en vooral ook ouderejaars) gezellig poolen bij 't Hart. Een geweldige avond die we met bijna de hele groep in de bodytalk hebben afgesloten. Laten we zeggen dat het een zware vrijdagochtend was. Een week later was het alweer tijd voor de 3e activiteit van de AcCie, en mochten we met een groep enthousiaste Van Slaggers Kruikenstad onveilig maken tijdens een crazy 88. Een enorm applaus voor de AcCie dat ze het aandurfden om een groep Utrechters mee te nemen naar Carnaval. Tot slot mocht de IntroCie vorige week voor het eerst haar gezicht laten zien tijdens de Valentijnsactie, waarbij er meer dan 200 euro winst is gemaakt. Dit gaat volledig naar Singelzicht, een organisatie die jongeren met complexe problemen of jongeren die geen thuis hebben, de gelegenheid geven om zich persoonlijk en maatschappelijk te ontwikkelen. 

Verder zijn we als bestuur druk bezig met met de voorbereidingen voor de ALV, die volgende week donderdag plaatsvindt. Gelukkig mogen we ons harde werken er even uitslaan op het beachvolleybaltoernooi, samen met jullie. Wij hebben er zin in!

Veel liefs,
namens het 39e bestuur
Lieke

 

 

Prijsvraag 4:
Hoihoi lieve Van Slagger, 

De tijd VLIEGT, en de weken zitten vol met leuke dingen die we als vereniging samen beleven! Van de nieuwjaarsborrel tot aan het blacklight-toernooi, we hebben met veel plezier kiekjes geschoten van jullie mooie volleybal-kunsten en knappe bierkoppies. Ondertussen niet meer vliegend is het sperma van mening Van Slag-lid, met dank aan IntroCie’s geniale valentijnscondooms. Wisten jullie dat er hier meer dan honderd(!) van zijn verkocht?! Jullie hebben duidelijk wilde plannen, en mocht je die nou willen vastleggen, mag je ook bij ons aankloppen hoor ;). 

Verder kijken wij als RedaCie vol enthousiasme voorruit naar de aankomende maand: de dagen worden langer, het bestuur is een weekje weg en er staan weer een hoop toffe activiteiten op de planning. Ook wordt het thema van het jaarboek binnenkort bekendgemaakt, SPANNEND! Stay-tuned for more!

Veel groetjes, 

Jochem, Bibi, Bart, Marique en Lynn

PS. Natuurlijk kan in deze nieuwsbrief ‘Who’s That Van Slagger’ niet ontbreken. Melle en Isabel stonden tijdens de nieuwjaarsborrel vol verwarring te kijken naar deze twee soesjes-vangers. Maar wie waren de jongleurs in kwestie? App dit als eerst aan een RedaCie lid (Bart, Lynn, Jochem, Marique of Bibi) en win een biertje gesponsord door ons! 
Blijf ook goed deze nieuwsbriefstukjes lezen om erachter te komen wat het thema wordt van het jaarboek!

 Save the date

Zet deze belangrijke data alvast in je agenda!

 • BeachCie 1: Wintertoernooi 24 februari
  Op 24 februari is het winter-beachvolleybaltoernooi, georganiseerd door de BeachCie. De inschrijvingen zitten al vol, maar je kan je hier nog inschrijven voor de reservelijst.
   
 • Halfjaarlijkse ALV: 29 februari
  Op 29 februari is de halfjaarlijkse ALV! Let op dat er van elk team ten minste een persoon aanwezig of vertegenwoordigd moet zijn. De officiële uitnodiging hebben jullie vorige week in de mail ontvangen en meer informatie is ook verderop in deze nieuwsbrief te vinden. Hopelijk tot dan!
   
 • ToCo 3: Duotoernooi 5 maart
  Op 5 maart is het tijd voor het jaarlijkse duotoernooi van de ToCo. De inschrijvingen zijn sinds vandaag open, dus schrijf je snel in! Meer informatie vind je op de website of verderop in deze nieuwsbrief!
   
 • Kom kijken dag: 26 maart
  Op 26 maart zijn alle vrienden, familieleden, vage kennissen, quarrels en scharrels van harte welkom om te komen kijken wat wij elke dinsdag uitspoken. Van 18:00 tot 23:00 zullen de standaard wedstrijden gespeeld worden, maar deze keer met tribunes en spelletjes tussendoor. Nodig dus vooral iedereen uit, zodat we er een groot feestje van kunnen maken!
   
 • WeekendCie: 24-26 mei
  In mei gaan we als vanouds met Van Slag een weekendje weg. De locatie en het thema blijven nog even geheim, maar zet de datum vooral alvast in je agenda, want dit wil je niet missen!
   
 • Van Gras: 29 juni
  Hebben jullie de groene knieën, bruine/rode huid en katers ook zo erg gemist? Niet getreurd, ook dit jaar is er weer een Van Gras toernooi! Houd 29 juni (en als je slim bent ook de ochtend van 30 juni) vrij! 
  Kom een gezellig balletje opgooien op het allergezelligste buitentoernooi. Volg onze socials voor alle updates en we zien jullie graag 29 juni 

 

ToCo 3: Duotoernooi

Lieve Van Slaggers,

Lang geleden leefden de Van Slaggers in vrede samen, maar alles veranderde toen de inschrijvingen van het duotoernooi open gingen. Alleen het duo die het beste verkleed is als een kinderprogramma kan ze herenigen, maar toen de wereld dit duo het meeste nodig had verdwenen ze… 

5 maart is weer tijd voor ToCo 3: het welbekende duotoernooi! Ga terug in de tijd met jouw favoriete jeugdseries en -films. Schreeuw alle liedjes van K3 en de drie biggetjes mee, lanceer jouw rocket power, of Moffel wat balletjes weg samen met Piertje. De inschrijvingen gaan morgen open om 12:00 en sluiten op zondag 3 maart om 23:59uur. Er is plek voor 72 duo's in totaal. Het is daarbij belangrijk dat één van de duoleden zich inschrijft en niet allebei!
Twijfel niet, ga los met je outfit en ga lekker smurfen bij het duotoernooi op 5 maart! Koekeloeren wij je daar? 

AjeToCo!

 
Halfjaarlijkse ALV
Hallo lieve leden

Op 29 februari is het weer tijd voor de halfjaarlijkse algemene leden vergadering. Wil jij weten wat er in jouw vereniging speelt en wil je je mening geven? Kom dan luisteren naar Ruth en Joëlle's mooie stemmen op de ALV!
Verder hebben we deze hALV een primeur! Door nieuwe wetgeving moeten onze statuten worden gewijzigd, en daar hebben wij natuurlijk jullie toestemming voor nodig. Tijdens de hALV stemmen we op de wijziging van de statuten, en daarvoor is een opkomst van 50% nodig. Zorg ervoor dat je erbij bent, of dat je iemand machtigt en draag jouw steentje bij aan het voortbestaan van onze vereniging! De officiële uitnodiging hebben jullie vorige week in de mail ontvangen. 
Verder is het verplicht dat elk team gerepresenteerd is, door middel van ten minste één aanwezig teamlid, of door een machtiging. Machtigingen kunnen tot 29 februari 12:00 worden doorgegeven. 

De ALV begint om 18.00, wees erbij!

Groetjes het 39e

 
AlumniCie: Cycling dinner
Lieve leden!

Op zaterdag 6 april is het tijd voor het welbekende cycling dinner met als thema: secret ingredient!  Houd er rekening mee dat het cycling dinner van start gaat om 18.00 uur. Het budget per duo ligt rond de 37,50 euro: hiervoor regelen jullie eten en drank voor in totaal 6 personen (je weet zelf vast nog hoe dit werkt). Na afloop van deze alumni-activiteit zullen we met z'n allen verzamelen in een café in de stad voor een naborrel/feestje, locatie volgt nog.

Opgeven kan deze Google Form
https://forms.gle/bdS9wDTAvKsMt4gU6

Bij aanmelding kan je ook voorkeur voor voor/hoofd/nagerecht opgeven.

De inschrijvingen sluiten op 30 maart 23:59 uur. Tot dan is ook het moment dat je je kunt afmelden.

Regel nu alvast:
- een duopartner (uitsluitend alumni-alumni of alumni-huidig lid koppels toegestaan)
- een geschikte locatie in Utrecht
Is dit een probleem? Neem contact op met Jos, Luuk, Anouk of Miriam om te overleggen over de mogelijkheden. We denken graag mee!

Tot dan!

Liefs, 
de AlumniCie

 


Van Slag merchandise

 Lieve Van Slaggers,

Het is weer verkrijgbaar: Van Slag-Merchandise! Je kan weer gaan stralen in je prachtige volleybaltenue van je favoriete vereniging!

Alle producten die we verkopen en bijbehorende prijzen zijn te vinden in onze Merchandise Catalogus 2023-2024. Goed om te weten: vanwege onze partnership met Utrecht Promotions krijgen we 20% korting op de adviesverkoopprijs. Leuk voor jezelf, de vereniging en je portemonnee!

Je kunt een bestelling plaatsen via de volgende Google Forms. De bestellingen worden op 29 februari doorgegeven, geef je bestelling dus voor die tijd door! Je bestelling kun je vervolgens komen ophalen op Olympos. Lekker makkelijk dus!

Weet je niet goed welke maat je nodig hebt? Geen zorgen, op dinsdag 27 november kun je in Hal 1 komen passen. 

We hopen jullie binnenkort allemaal te zien stralen in Van Slag volleybalkleding! 

Liefs
Het 39e bestuur

 
BeachCie 1
Hallo lieve zandhappers,


Altijd al eens willen volleyballen onderwater? Wij ook, maar dat kan natuurlijk niet. Gelukkig hebben wij een heel leuk alternatief: het winterbeachvolleybaltoernooi met als thema ‘Under the Sea’! Dompel je onder in een avond vol gezelligheid en zeespektakel en kom met ons mee beachen op zaterdag 24 februari. 

Van 18:00 tot 22:00 speel je in teams van drie wedstrijden in het zand. De perfecte activiteit om je winterdipje te verhelpen en heerlijk te genieten van een strandavond. Je schrijft je individueel in, maar je kunt een voorkeur voor een partner (of twee) opgeven. Is dat even gezellig! De inschrijvingen zijn helaas al vol, maar je kan je tot 21 februari 23:59 nog inschrijven voor de reservelijst. en het toernooi zal slechts 4,50-6,50 kosten!

Let op: de BeachCie is niet aansprakelijk voor het zand dat jij nog drie weken lang in je haar vindt. 

Zien we jou ook de 24e? 

Liefs,
De BeachCie

 

 

Wist je dat?

 • Je Van Slag zelf ook kunt sponsoren? Word lid van de Club van 35 en ontvang jaarlijks het vrijwilligerscadeau en een quote op de website. Of nog makkelijker, sponsor Van Slag gratis via Sponsorkliks!
 • Wij een veilig sportklimaat heel belangrijk vinden en daarom drie vertrouwenscontactpersonen hebben aangesteld. 

AGENDA

24 februari
BeachCie 1: Wintertoernooi

29 februari
halfjaarlijkse ALV

5 maart
ToCo 3: Duotoernooi

16-17 maart
LiftCie

Voor activiteiten verder in de toekomst, kijk hier

Deel dit bericht