Nieuwsbrief Augustus

Beste,

Klaar voor de start? AF! Na een lange zomer staat de start van het nieuwe seizoen weer voor de deur. Een nieuw seizoen betekent niet alleen nieuwe leden, nieuwe teams en nieuwe commissies, maar ook een nieuw bestuur. 39 zal bijna het stokje overdragen aan ons, het 40e, wat betekent dat jullie vanaf nu de nieuwsbrieven van mij zullen krijgen. Deze eerste nieuwsbrief staat in het thema van de Olympische Spelen. De afgelopen maand is er heel veel gesport op de Spelen in Parijs. Nederland had de succesvolste Spelen in de geschiedenis met een recordaantal gouden medailles (15!), maar helaas was er geen succes voor Nederland bij het zaal- en beachvolleybal. Gelukkig konden wij in de zomer elke dinsdag en zondag trainen, dus wie weet zien wij in 2028 in Los Angeles wel een Van Slagger schitteren op de Spelen.

Alle sporters op de Olympische Spelen kijken uit naar die ene wedstrijd en bereiden hun maanden, zo niet jaren lang voor op dat ene moment. Wij zijn nu ook al een aantal maanden bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, zodat we niet beginnen met een valse start. Op de overdrachtsborrel zal 39 (onofficieel) het stokje overdragen aan ons en vanaf dan mogen wij ons dan echt het bestuur van V.V. Van Slag noemen. Wij hebben heel veel zin om met jullie het nieuwe seizoen af te trappen vanaf de middenstip in Utrecht, Walden, en hopen jullie te zien op de overdrachtsborrel 20 augustus!

Groetjes,
namens het 40e kandidaatsbestuur,
Berber
Aankomende activiteiten
Wat kun je de aankomende weken verwachten?
D.A.V. + overdrachtsborrel
D.A.V. + overdrachtsborrel bij de Walden

Dinsdag 20 augustus is het zo ver: na de laatste D.A.V. van deze zomer is de overdrachtsborrel! Hier passt het 39e onofficieel de bestuursbal door naar het 40e. Dit willen we natuurlijk samen met jullie vieren! Kom dus vooral van tevoren even volleyballen en kom daarna gezellig naborrelen bij de Walden! Wij zien jullie graag dan :)

Liefs,
KB40
BeachCie zomertoernooi: Tarzand
Lieve Zandhappers,

Nadat ons eerste buitentoernooi in het water viel, proberen we het gewoon nog een keer! En wel op zondag 25 augustus! Channel jouw innerlijke Tarzan of Jane en val de vijand aan met je dodelijke smash. Dit onvergetelijke zandfestijn zal plaatsvinden bij Irene Beach in Bilthoven op 25 augustus van 18:00 tot 21:30 (zonder eten). 

In teams van twee of drie ga je de strijd aan, met de tegenstander, met de jungle, en (afhankelijk van je jungle skills) met jezelf ;). Je schrijft je individueel in, maar je kunt een voorkeur voor een partner (of twee) in de jungle opgeven. Samen sta je sterker tegen alle gevaren die in de beachjungle schuilgaan. Ook alumni en externen mogen ons jungletoernooi komen verkennen, echt niks meer om je tegen te houden dus. De inschrijvingen zijn al open en het zal max. 2 euro kosten. Wees er dus snel bij, want dit wil je niet missen! Schrijf je hier in!

De inschrijvingen zullen weer sluiten op 23 augustus! Meer info volgt via de mail na je inschrijving.

Slinger jezelf snel naar de inschrijvingen en dan zien we je daar!

Liefs, 
De BeachCie
Introductietoernooi
(Alleen voor genodigden)
Op 27 augustus zal het eerste toernooi van het nieuwe seizoen plaatsvinden. Oude en nieuwe leden zijn uitgenodigd voor het introductietoernooi, zodat we ze zo goed mogelijk in een team kunnen plaatsen. 


Indelingstoernooi laag
Op 3 september zullen de teams van poule E-H strijden voor een startpositie in de competitie! 


Indelingstoernooi hoog
Op 10 september, de laatste dinsdag voor de eerste competitieavond, zullen de teams van poule A-D spelen voor een startpositie in de competitie! 

IntroCie: Introductiekamp
In het weekend van 20-22 september verwelkomen we alle eerstejaars (en mentoren) op het introductiekamp in het mooie Drenthe. Dit is de kans voor de eerstejaars om kennis te maken met elkaar én met de vereniging, twee vliegen in één klap dus. Er zullen weer veel activiteiten gedurende het weekend georganiseerd worden, waarbij tegen elkaar gestreden zal worden, maar ook samengewerkt moet worden. 
Save The Date
Zet deze data alvast in je agenda!

Jaarplanning lustrumjaar
Lieve Van Slaggers,

Aankomend jaar zal onze vereniging haar achtste lustrum vieren. De LustrumCie heeft 8 activiteiten op de planning staan, om dit feestje groot te vieren. Zet deze activiteiten allemaal in je agenda, want het belooft grandioos te worden 

En voor alle alumni: natuurlijk zijn jullie bij alles (ja alles!) welkom!! Wil je als alumni goed op de hoogte blijven? Voeg je dan bij de volgende groepen:

Alumni appgroep:
https://chat.whatsapp.com/CvZuFqK4N2F1XPI0GD9h6Q

Facebookpagina Was Van Slag:
https://www.facebook.com/groups/184699352182768/?ref=bookmarks

Wij hebben er zin in, jullie ook? 

Wintersport 2025
Lieve Van Slaggers,

Met veel enthousiasme kunnen wij jullie mededelen dat het is gelukt om een locatie voor de wintersport vast te leggen. De reis zal van 3 januari t/m 12 januari weer naar La Plagne in Frankrijk gaan! De kosten voor deze reis zullen €608,- bedragen (exclusief skispullen).

Zet deze datum alvast in je agenda! Meer informatie en inschrijvingen volgen later!

Een vrolijke sneeuwgroet

Namens 39 en 40,
Ruth en Kees
Wist je dat?
  • Er 32 verschillende olympische sporten zijn beoefend met 329 verschillende onderdelen op de Olympische Spelen in Parijs?
  • Voor de komende 12 jaar al vast ligt waar de Olympische Spelen gaan plaatsvinden?
  • Volleybal een olympische sport is sinds de Zomerspelen van 1964 in Tokio? Dit is 32 jaar eerder dan beachvolleybal!

Deel dit bericht