LustrumCie zoekt jou!!

Beste Van Slaggers!

We bevinden ons in het geweldige 39ste jaar van Van Slag. Dat betekent dat volgend jaar het lustrumjaar is!! In voorbereiding voor dit spectaculaire jaar zal de lustrum commissie (LustrumCie) dit jaar opgericht worden en van start gaan. Hiervoor zijn wij opzoek naar 6 enthousiaste Van Slaggers die onderdeel van deze commissie willen zijn. 
Als je interesse hebt, stuur dan een motivatiebrief naar bestuur@vanslag.net. Wij, het bestuur, zullen op basis hiervan een selectie maken. Voor het insturen hiervan heb je uiterlijk de tijd tot en met 31 januari.
De volgende vragen moeten o.a. beantwoord worden in je motivatiebrief:
- Waarom wil je in de LustrumCie?
- Heb je commissie-ervaring?
- Waarom ben jij geschikt voor de LustrumCie?
- Welke functie zou je willen binnen de lustrumCie en waarom past deze bij je? 
- Hoe ziet je jaar er volgend (studie)jaar uit?
- Welk leuk idee voor het lustrumjaar heb jij?


Wat houdt het precies in? Deze vraag werd ons veelgesteld en bij deze de gevraagde informatie.

Wij, bestuur, zoeken 6 leden voor de lustrum commissie. Dit is een speciale commissie die alleen bij lustrum jaren zoals het 35ste en nu het 40ste gevormd wordt. De commissie maakt het 40ste jaar van Van Slag extra geweldig met extra activiteiten, merch, etc. Als lid van de LustrumCie begin je de tweede helft van dit jaar al met o.a. een merch lijn maken, een planning maken van alle activiteiten die je als commissie wilt gaan organiseren en meer. Volgend jaar, tijdens het 40ste, ben je als commissie het hele jaar door meerdere activiteiten aan het organiseren wat het hele jaar duurt. In vergelijking met andere grote commissie, zoals VanGrasCie of WeekendCie, heeft de LustrumCie ongeveer een even grote werkdruk.

Deel dit bericht