FeCo 2: Biercantus

Lieve (of stoute) Van Slaggers,

Het is bijna december! Dat betekent weer veel eten, drinken, gezelligheid, cadeaus en dit jaar komt daar de onvergetelijke Van Slag cantus bij! 
Op vrijdag 1 december vanaf 20:00 trappen we de decembermaand af in Poema met gouden hitjes en liters bier (inloop vanaf 19:30). Dit jaar volledig in het thema van de tijd van het jaar: Sinterkerst! Dus trek je mooiste kersttrui, sinterklaaspak of winteroutfit uit de kast en oefen alvast de traditionele cantusliederen en wat sint- en kerstnummers zodat je helemaal voorbereid bent voor dit heerlijk avondje. Na de cantus nodigen we jullie uit om de feeststemming voort te zetten op de dansvloer, waar we de beste hitjes draaien om de nacht in stijl af te sluiten!

Laat hieronder vóór 29 november weten of je aanwezig zult zijn, zodat we voldoende cadeautjes en lekkernijen kunnen inkopen. De avond kost minimaal €15 en maximaal €20 en geeft je zowel toegang tot de cantus (inclusief bier) en het feest daarna. De groene knop hier aan de rechterkant brengt je direct naar de inschrijfpagina! Toegang tot het feest kost €5 euro voor leden en €6 euro voor externen. Bij het feest ticket zitten 2 munten inbegrepen! Inschrijven voor het feest kan via deze link! De deuren voor het feest gaan open om 22:00 en het duurt tot 03:00! De cantusinschrijving is uitsluitend open voor leden van Van Slag, maar naderhand ben je welkom om je liefste VVV’tjes, huisgenoten, vrienden en iedereen die je maar wilt uit te nodigen op het feest. Kosteloos uitschrijven kan tot middernacht op de 29ste!

We kijken uit om de feestdagen af te trappen met jullie! Tot snel 

Liefs,
Feco’ 23
Rosa, Julia, Rik, Femke, Linde, Carmen & Mark

Deel dit bericht