Vanuit het bestuur #36.5

Hoi!

Waar is de tijd gebleven?! We zitten alweer bijna in mei wanneer ik dit schrijf, maar voor mijn gevoel is het nog februari… We zijn alweer bezig met voorbereidingen voor de voorjaars ALV en we zijn op zoek naar het 37e bestuur. We hebben natuurlijk een ontzettend bewogen jaar achter de rug. We wisten zogenaamd waar we aan begonnen, maar ik had dit jaar nooit kunnen voorspellen, niemand denk ik. Ik neem jullie graag even mee in mijn rollercoaster die dit bestuursjaar was en is.

Het is een jaar (wat?!) geleden dat ik zelf bezig was met het schrijven van een sollicitatie voor het bestuur. Ik kreeg veel vragen of ik nou wel voor dit jaar moest gaan met corona en alles. Oh jazeker, want juíst dit jaar is een bestuur zo belangrijk om de vereniging draaiende te houden. Van volleyballen is nog niet veel gekomen, maar Van Slag is zo veel meer dan dat. Toen ik 4 jaar geleden bij de vereniging kwam voelde ik mij meteen thuis en die veilige thuishaven wil ik zo graag bieden aan alle leden die daar behoefte aan hebben. Juist deze rare corona tijden wil ik mij inzetten voor de vereniging waar ik altijd even mijn zorgen kan vergeten. Ook al kan het allemaal niet op de manier zoals we gewend waren, wat een ontzettend leuke dingen zijn en worden er neergezet.

Begin dit jaar konden we nog een paar wedstrijdjes spelen en dit voelt al wel als een eeuwigheid geleden. Al snel moesten we over naar alternatieven en in mijn opinie zijn daar geweldige dingen uit gekomen. Je kan wel stellen dat het bestuur en alle commissies zich van de meest initiatiefrijke en creatieve kant hebben laten zien: want hoe veel vetter dan een Just Dance avond in hal 1 kan het worden? En hoe veel creatiever dan een echte Bob Ross schildercursus? Ik had nooit verwacht dat ik een avond lekker aan het schilderen zou raken bij de volleybalvereniging. (En nog ontzettend veel meer natuurlijk.) Hoe pittig het af en toe ook was om telkens aan te passen aan alle maatregelen, ik kan niet anders dan trots zijn op mijn lieve bestuursgenootjes en alle geweldige commissies die zich maar blijven inzetten. In geen ander jaar hadden we zoveel nieuwe dingen kunnen proberen en ik denk dat het ook vooral veel moois heeft opgeleverd.

Nu zitten we in het voorjaar en ik moet bekennen dat ik had gehoopt dat we al wel iets meer zouden kunnen, maar met elke stap ben ik zo blij. Met elke net niet duik-partij op het gras en elke hap zand tijdens het beachen merk ik dat volleyballen toch het allerleukste blijft. Hoe meer er mag, hoe meer leden ik weer zie sporten, lachen en bonden. Ik kijk enorm uit naar alle komende (alternatieve) activiteiten en (alternatieve) volleybal momenten. Hoewel ik natuurlijk maar al te graag elke week had gevolleybald in de zaal, gecoached langs de lijn en geborreld in het café, ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik dit bizarre jaar in het bestuur van deze prachtige vereniging mag zitten:) Blijf gezond en tot snel allemaal!!!

Liefs, Merle

Deel dit bericht

Reacties (1)

  • Elisabeth

    CUTE!!!

    05/03/2021 11:09