WeekendCie

Lieve Van Slaggers,
Het is weer zover, het is tijd voor het jaarlijkse weekendje weg! Dit jaar duiken we de criminele onderwereld van Van Slag in van 24 tot en met 26 mei! Reis met ons mee naar het mooie Drenthe om jouw meest illegale fantasieën tot werkelijkheid te maken. En er is natuurlijk ook genoeg tijd om je eigen volleybaltalent te laten zien. Dus laat je innerlijke duivel maar vast naar voren komen en hopelijk weet je uit de handen van de politie (de weekendcie) te blijven. De kosten gaan dit jaar 45 tot maximaal 60 euro bedragen. Voor dit bedrag kun je je een heel weekend uitleven met je favoriete Van Slaggers inclusief fantastische activiteiten, heel veel volleybal, eten, drinken, snacks en meer dan genoeg alcoholische versnaperingen!

Op dit weekend zal er plaats zijn voor maximaal 80 dieven en dievegges, de inschrijvingen zijn open vanaf dinsdag 16 april om 17:00 en vol=vol! Uitschrijven kan kosteloos tot uiterlijk woensdag 1 mei.

Sta je op de reservelijst? Bij grote interesse, gaan we kijken voor meer plek.

Let op!
Er wordt verwacht dat je op eigen vervoer naar de locatie komt. De locatie is lastig te bereiken met het OV. Het duurt lang en is niet aan te raden, dus regel een auto als dat mogelijk is! Laat hieronder bij je inschrijving weten of je een auto hebt/kan regelen en hoeveel personen er in je auto passen. Het is je eigen verantwoordelijkheid om de benzinekosten die gemaakt zullen worden om naar de locatie te komen, te verdelen onder het aantal inzittenden. Er is verder geen oplaadpaal op locatie, dus let daar op met elektrische auto’s. Mocht je geen auto kunnen regelen, kun je met het OV komen naar station Assen. Vervolgens zal er gependeld worden vanaf Assen naar de locatie. 

Nadat de inschrijvingen gesloten zijn zal er een spreadsheet met jullie gedeeld worden over hoe we het carpoolen verder zullen gaan regelen. Meer info volgt.

Hopelijk tot 24 mei! Wij hebben zin in een crimineel goed weekend :) 

xx WeekendCie

  • 24 mei 2024 19:00 tot 26 mei 2024 16:00
  • Voorverkoop: €60,00

Deel dit bericht