BeachCie 2: Tarzand (Alumni)

Lieve Alumni,

Op dinsdagavond 21 mei organiseert de BeachCie een zomertoernooi! We willen alumni ook de kans bieden om zich in te schrijven voor dit toernooi. Als het toernooi niet vol raakt met huidige leden, kunnen jullie ook komen meedoen! Op dit moment is het toernooi nog niet vol, dus dat biedt perspectief :)

En het thema van het toernooi? Tarzand! Duik met ons de zanderige jungle van Tarzand in en channel jouw innerlijke Tarzan of Jane en val de vijand aan met je dodelijke smash. Dit onvergetelijke zandfestijn zal plaatsvinden bij Irene Beach in Bilthoven op 21 mei van 18:15 tot 21:30 (zonder eten) en zal maximaal €3,25 kosten.

In teams van drie ga je de strijd aan, met de tegenstander, met de jungle, en (afhankelijk van je jungle skills) met jezelf ;). Je schrijft je individueel in, maar je kunt een voorkeur voor een partner (of twee) in de jungle opgeven. Dit mag een andere alumnus/alumna of een huidig Van Slagger zijn. Samen sta je sterker tegen alle gevaren die in de beachjungle schuilgaan. De inschrijvingen zijn al open en sluiten op 16 mei om 16:00. Je hebt dus niet heel lang om je in te schrijven!

Slinger jezelf snel naar de inschrijvingen en dan zien we je daar!!

Let op: als je je als alumnus/alumna inschrijft, ben je dus niet direct verzekerd van een plek. Als er naast huidige leden na het sluiten van de inschrijvingen nog ruimte is voor jou, laten we je dat via mail of een appje weten! 
We zijn ons ervan bewust dat dit ietsiepietsie last-minute is, maar hee een kans is beter dan geen kans toch? ;)

Liefs, 
De BeachCie

  • 21 mei 2024 18:15 tot 21 mei 2024 21:30
  • Voorverkoop: €3,25
  • Irene Beach

Deel dit bericht